Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops - Filmiki

SwornV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się "wyciągnąć" nagrane przeze mnie filmiki/gameplay-e w Cod(te "kino" czy jakoś tak)

Jeśli tak to gdzie je znajdę itd.

Będą plusy lub minusy.

...

Bywalec
Opublikowano

Czy da się "wyciągnąć" nagrane przeze mnie filmiki/gameplay-e w Cod(te "kino" czy jakoś tak)

Jeśli tak to gdzie je znajdę itd.

Będą plusy lub minusy.

Z tego co ja wiem to jest taka funkcja ale ona jeszcze nie funkcjonuje. Musisz zgrać obraz z właśnie Kina np. Frapsem i dopiero wtedy będziesz miał np. na pulpicie .avi

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Kino działa jak należy, ale na wyrenderowanie obrazu trzeba trochę poczekać. Dla przykładu: Dzisiaj sprawdzałem kino i było ok. 10 filmików z 10 , 11, 12 etc.

Więc trochę poczekasz i będzie to co chciałeś :)

UP. Masz opcję udostępniania, przez co na callofduty.com jest opcja udostępnij (Theater) [jeszcze na PC nieaktywna] która wysyła od razu na youtube.

aqcu39P.png
Opublikowano

mam problem nie mogę znaleźć Steam Apps a mam tylko to

beztytuupf.jpg

Proszę o pomoc

...

Bywalec
Opublikowano

mam problem nie mogę znaleźć Steam Apps a mam tylko to

beztytuupf.jpg

Proszę o pomoc

Przecież masz taki folder to co ci UP pokazał tylko, że jego nazwa to steamapps a nie steam apps :). A co do tego co napisal Kuba018 to mogę podać jeszcze dokladniej, że folder z gry znajduję się w lokalizacji Steam/Steam Apps/Common/CoD BO/Movies . I pamiętaj, że folder "Movies" tworzy się wraz z nagranym demem, czyli gdy chcesz znaleść "Movies" a jeszcze niczego nie nagrałeś to go nie znajdziesz :)

#Edit:

Gdy nagrywasz film z gry komendą /record to video nie zapisuje się w folderze "Movies" tylko w "demos". Z tego co ja wiem można je otworzyć wchodząc do menu BO i w konsole wpisując /demo nazwadema .

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...